Lachen, gieren, brullen met de echte vriendinnenkomedie ‘VAPEURS’! Shedeals Lachen, gieren, brullen met de echte vriendinnenkomedie ‘VAPEURS’!

Op zoek naar hét vriendinnenuitje bij uitstek? Ga samen naar de theatervoorstellingVAPEURS in de sneeuw’ kijken en beleef dolkomische avonturen samen met de leukste vriendinnenclub van Vlaanderen! Betaal slechts € 18,99 per persoon en lach je te pletter op woensdag 9 januari in het Fakkeltheater in Antwerpen.

SHEDEALSAANBIEDING

Bestel je ticket voor ‘VAPEURS in de sneeuw’ voor slechts € 18,99 in plaats van € 29.
Neem je afgeprinte voucher mee naar de voorstelling op woensdag 9 januari 2019. Toon deze als bewijs van aankoop aan de kassa. Je krijgt nadien je zitplaatsen toegewezen door de organisatie.

De echte vriendinnenkomedie!

Vlaanderen was duidelijk klaar voor “Ladies at the Theatre”. Vorig jaar liep het storm voor de dolkomische avonturen van vier vrouwen in de overgang. Alle voorstellingen van het succesvolle “Vapeurs” waren in een mum van tijd uitverkocht.

We maakten kennis met het vriendinnenclubje “The Flying Vapeurs”. In het vervolg gaan de dames op wintersport. Schnabbelzangeres Lydia neemt in Oostenrijk een special op voor TV en haar vriendinnen mogen mee. En als je toch midden in de overgang zit en last hebt van vapeurs, waar kan je dan beter zitten dan in de sneeuw?

“Vapeurs in de Sneeuw” is een geheel nieuw avontuur van de leukste vriendinnenclub van Vlaanderen op een vakantie vol sneeuw, skipassen en skilessen, knappe skileraren, heftige après-ski sessies, stoeltjesliften, gejodel en natuurlijk ook alle overgangsproblemen waar de vriendinnen mee te kampen hebben …

  • Met Myriam Bronzwaar, Lulu Aertgeerts, Nele Goossens en Anne Mie Gils
  • Tekst van Allard Blom, in een vertaling van Jef Hoogmartens
  • Een regie van Martin Michell

Praktische informatie

  • Theatervoorstelling exclusief voor Shedeals-klanten
  • Op woensdag 9 januari 2019, om 20u30.
  • Adres : Fakkeltheater, Hoogstraat 12, 2000 Antwerpen
  • Meer informatie vind je hier.
Product #: 84379 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €29 $29 Available from: Shedeals