Cadeautip: Luxueus wellnessarrangement voor 2 Shedeals Cadeautip: Luxueus wellnessarrangement voor 2

Zin om met je partner anderhalf uur weg te dromen in een paradijselijke oase? Bij House of Java ‘Heritage Spa & Wellness’ kan je nu genieten van een luxueus wellnessarrangement voor 2 personen aan een mooi prijsje. Ook leuk als uniek kerstgeschenk voor onder de kerstboom!

House of Java ‘Heritage Spa & Wellness’

Het spa- en wellnesscomplex is gelegen in een groene omgeving bij Heusden-Zolder (Bolderberg). Kom tot rust in een sfeervolle, persoonlijke sfeer met een traditionele Oosterse tint. Zaakvoerster Noer Noegrahaningsih is van Indonesiche origine en brengt de traditionele Balinese en Javaanse massegetherapieën naar het Westen, zoals zij in Bali en India hierin is opgeleid. Ze gelooft in het herstellen van de harmonie van body, mind en soul en tijdens een bezoek wordt steeds gezorgd voor een diepe ontspanning op al die niveaus. Naast arrangementen biedt House of Java ‘Heritage Spa & Wellness’ ook individuele behandelingen en consultaties aan.

Luxueus wellnessarrangement voor 2 personen

Maak wat tijd vrij voor een moment van pure rust en ontspanning. Gewoon even je batterijen opladen en je weer energiek voelen. House of Java ‘Heritage Spa & Wellness’ verwent jou en je partner met een uniek wellnessarrangement. Geniet van een Indonesische lunch met een fles cava en ontvang een verrassingsgeschenk.

Ervaar een weldaad voor lichaam en geest door een ontspannende Balinese massage gebaseerd op authentieke Indonesische technieken. Het lichaam wordt gemasseerd met warme olie waardoor een harmonieus gevoel vrijkomt. Bovendien zorgt deze wellnessbehandeling voor een goede doorbloeding en een zijdezachte huid. Ook de voeten krijgen speciale aandacht. Oosterse voetreflexologie en speciale voetmassagetechnieken zorgen voor een verbeterde doorbloeding, activering van de organen en stimulatie van de zenuwbanen.

Het wellnessarrangement omvat:

  • Balinese massage
  • Foot ritual
  • Indonesische lunch & fles cava
  • Verrassingsgeschenk
  • Duur arrangement: 90 min.

WAT HOUDT DEZE SHEDEALS AANBIEDING IN?

Je betaalt slechts € 89 i.p.v. € 181 voor een luxueus wellnessarrangement voor 2 personen bij House of Java ‘Heritage Spa & Wellness’.

Product #: 43878 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €181 $181 Available from: Shedeals